Geef in GR#D zelf vorm aan jouw ideale woon of werkplek!

 

Wil je iets anders dan het gangbare huizenaanbod? Bijvoorbeeld omdat je je eigen ideeën hebt over vormgeving? Zoek je naar een manier van wonen die met jou mee verandert? Wil je kleiner wonen of meer zelfvoorzienend? Sluit je dan aan bij GR#D! In GR#D experimenteren we met nieuwe vormen van ontwerpen, bouwen en wonen. We dagen jou uit om zelf vorm geven aan een nieuw te ontwikkelen leefomgeving.

In GR#D geef je, samen met andere enthousiaste pioniers, innovatieve bedrijven en de creatieve sector, vorm aan jouw ideale woning of werkplek. Dit kunnen bijvoorbeeld vernieuwende ideeën zijn op het gebied van duurzame materiaaltoepassingen en energiesystemen, maar ook creatieve en innovatieve oplossingen op het gebied van functionaliteit en esthetiek.

Laat je inspireren door vernieuwende ideeën over tijdelijkheid, creativiteit en duurzaamheid. We zoeken mensen die iets anders willen dan de standaard. Die hun eigen ideeën hebben over hun ideale woonomgeving en hier, samen met anderen, vorm aan willen geven. Doe mee en laat zien wat jouw ideeën en wensen zijn voor het wonen en leven in de Waalsprong in Nijmegen.

Meedoen kan op allerlei manieren. Je kunt jouw vernieuwende ideeën over woon- en werkruimte of de inrichting van de publieke ruimte aandragen. Jouw deelname kan net zo flexibel zijn als GR#D zelf!

 

Wij dagen iedereen uit mee te denken over nieuwe woonvormen. We gaan graag met je in gesprek over jouw ideeën hierover. Hoe ziet jouw ideale woon- of werkruimte er uit? Welke ideeën heb jij over de toekomst van wonen en werken? Experimenteren en inspireren staan hier bij centraal. We bieden ruimte voor creatieve, duurzame en experimentele ideeën over stad maken en het nieuwe wonen.

In 2017 organiseren we weer GR#D Sessies waarvoor we geïnteresseerden uitnodigen om mee te denken over GR#D. Ook is er ruimte om vragen te stellen aan de projectleider van GR#D: Jeroen Bomers. Zie onze agenda voor de geplande GR#D Sessies en volg het laatste nieuws over GR#D op Facebook!

Wil je meedenken over nieuwe woonvormen of meer informatie over GR#D? Laat het ons weten via onderstaand formulier.