TERRA_ FOOD_LABORATORY
In samenwerking met chef-koks, food designers en het café van Fabrikaat wordt geëxperimenteerd met nieuwe toepassingen van planten, rivierklei en andere natuurlijke grondstoffen zoals bijenwas. In TERRA_FOOD LABORATORY maak je kennis met het experiment en kan je de uitkomsten op verschillende manieren beleven
Residentie Etsuji Noguchi
Fabrikaat x Flores
Keramist Etsuji Noguchi (JP) heeft bij Fabrikaat de rivierklei verder verkend evenals de filosofie en gerechten van restaurant Flores, Nijmegen. Deze vormen de vertrekpunten van zijn nieuwe werk dat hij in samenwerking met Fabrikaat verder ontwikkelt en produceert. Rivierklei, glasafval en as van groentes uit de keuken van Flores zijn de ingrediënten waarmee gewerkt is.
WORKSHOP COFFEE TO-THROW
1 uur
€ 36,00 p.p.
Minimale groepsgrootte: 4 personen
Maak je eigen beker van Nijmeegse rivierklei, We geven tijdens de workshop uitleg over het werken met deze natuurklei en over de filosofie en maakproces van de coffee to-throw beker. Je gaat naar huis met deze circulaire beker. Wil je de beker toch liever afgebakken hebben? Dat kan ook; tegen een meerprijs glazuren we de beker voor je en kan je deze later ophalen.