vrijwilliger

Als vrijwilliger ben je een essentieel onderdeel van het Art Laboratory team, dat bestaat uit betrokken en gemotiveerde mensen, met ieder zijn eigen interesses, ambities en specialisaties. Binnen het project bieden we je de ruimte om deze te onderzoeken en in te zetten. Bovenaan staan je enthousiasme, nieuwsgierigheid en ambitie, die je inzet door:

> Mee te bouwen aan nieuwe kunst- en onderzoeksinstallaties of helpen met de op- en afbouwen van exposities, experimenten en evenementen;
> Bezoekers te enthousiasmeren en informeren; jij bent het aanspreekpunt tijdens openingstijden. Je bent op de hoogte van wat er zich afspeelt op het erf, weet wie er aan het werk zijn, wat er op het programma staat en kunt rondleidingen en achtergrondinformatie geven;
> Mee te helpen met de aankleding en inrichting van ruimtes voor workshops, evenementen en bijeenkomsten en het meedraaien van een kleine bar. 

Misschien heb je specifieke kennis of ideeën die je in wilt zetten, bijvoorbeeld over de lokale flora en fauna, over hoe we Art Laboratory het beste kunnen promoten of over nieuwe makers wiens werk(wijze), experiment of onderzoek past binnen het concept.
 

PROFIEL

Je hebt minimaal 5 uur per week tijd om je in te zetten. Je bent hands-on en krijgt energie van het draaien van een project in teamverband. We kijken op basis van je motivatie, persoonlijke kwaliteiten en affiniteit met waar Art Laboratory voor staat wat de mogelijkheden voor jou zijn. Door met ons Art Laboratory te laten groeien kun je relevante praktijkervaring opdoen, en ook ervaar je welke kwaliteiten je bezit en/of wilt ontwikkelen. Kom langs voordat je je bij ons aanmeldt! 

IETS VOOR JOU?

Stuur dan een e-mail met je cv en motivatie naar info@stichtingfabrikaat.nl onder vermelding van VRIJWILLIGER! Binnen een week ontvang je een antwoord.