Ben je op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie en/of werkplek? Wil je trainingen, workshops of feesten geven in een inspirerende ruimte? Onze ruimtes zijn ook te huur en te gebruiken naar eigen invulling. Deze verhuurbare ruimtes bevinden zich midden in het honderd jaar oude industriële erfgoed aan de rivier de Waal; het Honigcomplex.

Meer weten over het huren van (atelier)ruimte voor langere tijd? Neem contact op via info@stichtingfabrikaat.nl.

Fabrikaat #1: Kartonnen huis

Het Kartonnen huis is een kunstobject dat als huis fungeert. Je hebt een woonkamer met keuken, studeerkamer en een slaapkamer tot je beschikking. Het is gebouwd op het dak van de voormalige technische dienst van de oude Honig fabriek. Naast het Kartonnen huis is er nog 200 m2 overdekt dakterras, met een bar, aanrecht en zitjes.

In de woonkamer van het huis kunnen afhankelijk van de opstelling maximaal 15-30 personen plaatsnemen. (Aan een lange rechthoekige tafel; maximaal 15 personen. Theateropstelling met alleen stoelen: 30 personen). In de studeerkamer en slaapkamer is plaats voor 2 tot 4 personen.
Het Kartonnen huis en het dak zijn niet rolstoel toegankelijk aangezien het dak alleen bereikbaar is via een trap.

Verhuur dagdeel  - vanaf € 200,00 excl. btw

Voor meerprijs zijn extra faciliteiten te huur.
Horeca is mogelijk, informeer naar de mogelijkheden!

Kartonnen huis zoekt bewoner!

Het Kartonnen huis is ook beschikbaar voor langere perioden. Zoek je een toffe werkplek op de meest bruisende plek van Nijmegen? In ons Kartonnen huis op het Honigcomplex beschik je over alle faciliteiten om je onderneming te runnen en kun je je klanten ontvangen op een wel heel unieke locatie. Informeer naar de mogelijkheden!

Vergaderarrangement 4-uurs  -  € 20,00 excl. btw p.p. (8-15 personen)

Water, koffie en thee
Koekjes
Beamer
Gratis parkeren
Voor meerprijs is flip-over te huur

Vergaderarrangement 4-uurs incl. lunch  -  € 35,00 excl. btw p.p. (8-15 personen)

Lunch bij First Things First op het Honigcomplex
Water, koffie en thee
Koekjes
Beamer
Gratis parkeren
Voor meerprijs is flip-over te huur

Een 8-uurs arrangement voor € 15,- extra per persoon.
Uitgebreid diner in het Kartonnen huis of op het Honigcomplex is ook mogelijk!

Projectruimte Fabrikaat

De projectruimte van Fabrikaat heeft een oppervlakte van 80 m2. In de ruimte bevindt zich een podium van 20 m2 en een keukentje.

Verhuur dagdeel  - vanaf € 200,00 excl. btw

Voor meerprijs zijn extra faciliteiten te huur.
Horeca is mogelijk, informeer naar de mogelijkheden!

Fabrikaat #4: Een Flexibel Paviljoen

Het Flexibel paviljoen past letterlijk bij elke gelegenheid. Wil je een voorstelling geven? Een buurtfeest organiseren? Het Flexibel paviljoen past zich aan aan je wensen. Je kunt zelf bepalen op welke manier je invulling wilt geven en gebruik wilt maken van het paviljoen.

Verhuur dagdeel  -  gratis voor particulieren, commerciële huurders betalen € 100,00 excl. btw per dagdeel

faciliteiten

In alle ruimtes van Fabrikaat op het Honigcomplex is wifi aanwezig. Er kan worden beschikt over stoelen (max. 30) en rechthoekige lange tafels. Op het dak biedt Fabrikaat het gebruik van een bar aan. Er is voldoende parkeergelegenheid (gratis).  Extra faciliteiten zoals een beamer, scherm, flipboard en monitor kunnen worden gehuurd.  Fabrikaat biedt de mogelijkheid om koffie en thee te verzorgen. Een borrel of diner kan worden aangeboden is samenwerking met andere Nijmeegse ondernemers.

kapkar / sf-p7s

In de zomer van 2017 zal KAPKAR / SF-P7S zijn plek innemen in de achtertuin van de Oosterhoutsedijk 88. Het is mogelijk om op deze inspirerende en unieke locatie workshops te geven, een intiem concert/optreden te geven of een ander evenement te organiseren.

Het paviljoen biedt ruimte voor bijeenkomsten tot ongeveer 45 personen. Er is een stroom- en watervoorziening en een toilet. Mogelijkheid voor horeca tijdens evenementen.

Verhuur (dagdeel) KAPKAR / SF-P7S: vanaf € 200,- excl. btw

Aanbieding strippenkaart: 3 dagdelen € 500,- excl. btw