jouw bezoek

Art Laboratory is een veranderende plek met een groeiend aantal kunstwerken, installaties en experimenten die zowel binnen als buiten te beleven zijn. Het kan zijn dat je tijdens je bezoek makers ontmoet, geïnspireerd raakt om aan te haken of je aan te melden voor een workshop.

 

NU TE ZIEN

Werk van Frank Havermans, Florian de Visser, Gijs Frieling, Jan Rothuizen, Jatiwangi art Factory, Erik Sep, Jordan Artisan, Leonard van Munster en bachelorstudenten Fine Arts ArtEZ. 

OPENINGSTIJDEN 

Op zondag 8 april vieren we de start met Festival Art Laboratory! Tot die tijd ben je welkom om Art Lab tijdens residenties te bezoeken, een overzicht vind je hier. Daarnaast zijn we op aanvraag en voor arrangementen geopend.


LOCATIE

Oosterhoutsedijk 88
6663 KV Nijmegen

Let op! Je navigatie stuurt je verkeerd. Je kunt ons bereiken door via de Parmasingel de Oosterhoutsedijk op te rijden. Vanaf station Nijmegen-Lent loop je via de Zaligestraat naar Art Laboratory.

Het is voor bezoekers van evenementen of andere bijeenkomsten niet mogelijk om de auto op het erf te parkeren. Dit kan op de kruising Oosterhoutsedijk x Zaligestraat.