Heb je nog vragen over onze projecten? Heb je zelf een locatie waar nieuw leven in geblazen mag worden? Of heb je een vernieuwend idee? Neem vooral contact met ons op!

 

 

Directeur Katerien ter Meulen

Tel.: 06-47312428 | E-mail: katerien@stichtingfabrikaat.nl

Projectleider communicatie Bibi Cornelissen

Tel.: 06-30827033 | E-mail: contact@stichtingfabrikaat.nl

of stuur een mail naar: info@stichtingfabrikaat.nl

 

Stichting Fabrikaat
Honigcomplex - Waalbandijk 14H
6541 AJ Nijmegen
 

Wil je onze werkruimte op het Honigcomplex bezoeken? Maak dan een afspraak met Renske via info@stichtingfabrikaat.nl.

Hoe kom ik bij het Honigcomplex?

Er zijn momenteel bouwwerkzaamheden rondom het Honigcomplex. Het complex is beschikbaar via de Winselingseweg (aangegeven omleiding via gele strepen) en via het terrein van de Gelderlander.

Bezoekers rijden vanaf de Weurtseweg onder de Oversteek door en slaan dan rechts de Waalbandijk in. Bezoekers vanaf de Energieweg (s100) slaan bij de rotonde voor de Oversteek linksaf de Waalbandijk in. Op de Waalbandijk sla je voor de Vasim linksaf de Latensteinweg in. Daarna rechtsaf en rechtdoor het terrein bij de Gelderlander oprijden. Hier kun je doorrijden tot de parkeerplaatsen achter de Loods (Layhgo).

Het fietspad langs de Waalbandijk blijft bereikbaar, al wordt de fietsroute gedeeltelijk verlegd en wordt je over het complex heen geleid.
 

Parkeren
Je kunt parkeren op de parkeervakken op de Waalbandijk, op de fundering van oud Latenstein (evenementen terrein) en op delen van het terrein van de Gelderlander. Op fundering van oud evenementen hal Waalhalla is momenteel ruimte voor een nieuwe parkeerterrein voor de Honig.