B hungry & get fed - 2e editie

Afgelopen vrijdag vond de tweede editie van B hungry & get fed plaats op BouwLab. Onder leiding van moderator Marlies Leupen kregen de potentiële bewoners van GR#D de mogelijkheid om hun plannen te pitchen en samen met het publiek verder uit te werken. (Zie ook: Wie doen er al mee?)

Zo liet Jordan Artisan zijn ontwerp voor GR#D zien, een op hunebedden geïnspireerd compact habitat en liefdesnest. Samen met het publiek onderzocht hij de mogelijkheden van partnership om het te realiseren. Korneel Jeuken wil een monofunctionele ruimte creëren waarin hij zijn tekenwerk kan doen. Samen met het publiek zocht hij naar andere gegadigden voor wie deze ruimte ook interessant zou kunnen zijn.

Zelf meedoen in GR#D? Like de Facebook-pagina of stuur een mail naar contact@stichtingfabrikaat.nl.