Fabrikaatje: de eerste maanden van ons educatie programma

Wij zijn inmiddels al 4 maanden bezig met onze twee educatieve programma's 'Kaatje en de zoektocht naar het geheime recept' (voor kleuters) en 'Sporen van vroeger' voor groep 4 t/m 6. In september en oktober zijn de programma's van start gegaan en de komende maanden zullen nog veel meer kinderen ons en de Honigfabriek bezoeken.

In het programma 'Op zoek naar Kaatje' leren de kleuters de oude fabriek kennen en gaan ze op avontuur door de oude industriële hallen. Kinderen maken door intensieve waarneming kennis met cultureel erfgoed: de oude leegstaande Honigfabriek. In het programma 'Sporen van vroeger' gaan de kinderen met de ogen van een echte kunstenaar naar de ruimte kijken. Vervolgens gaan ze zelf aan de slag met een ontwerp voor een nieuwe bestemming van de oude fabriek.


Een team van 5 docenten en 3 assistenten staat garant voor een kwalitatief goed programma.