Fabrikaat's Proeftuin-sessieS

Het schaalmodel van ons Pioniersobject staat opgebouwd op het dak van Fabrikaat in het Honig-complex. Tijdens de Proeftuin-sessies krijg je de kans om je ideeën met betrekking tot wonen en werken vorm te geven en om betekenis te geven aan de ontwikkeling van een gebied in Nijmegen: de Waalsprong. Dat doen we door je te vragen een maquette te bouwen van je eigen ruimte in het pioniersobject (schaalmodel). Een ruimte waarin je zou willen wonen, werken of iets anders wilt ondernemen.

Jouw maquette in het Pioniersobject?

De Proeftuin-sessies worden dit jaar nog vier keer gegeven op woensdag 25 november en op 2, 9 en 16 december van 15.00 tot 17.00. Elke zondag is Fabrikaat geopend en kun je langskomen voor informatie over het project en om verder te bouwen aan je eigen maquette.