B hungry & get fed

B hungry & get fed bestond uit twee bijeenkomsten, waarin zowel professionals uit de creatieve sector als bijvoorbeeld beleidsmakers en projectontwikkelaars ideeën en mogelijkheden voor de tussentijd delen. Omdat we weten dat door verschillende partijen aan elkaar te verbinden de meest inspirerende en levendige plekken ontstaan, creëren we tijdens B hungry & get fed kansen om vernieuwende ideeën een stap verder richting realisatie te brengen en stilgevallen gebieden een impuls te geven voor verdere ontwikkeling. We dagen je uit om mee te doen, ideeën op te denken of vooruit te helpen!

Na de eerste bijeenkomst op 8 juni hebben deelnemers ter voorbereiding op de pitch twee training gevolgd om de essentie van hun concept helder. Op 10 juli pitchen zij hun ideeën tijdens Dromen en Verbinden. Zie de link hieronder voor informatie over het evenement.

Donderdag 8 juni – eerste bijeenkomst aan de Oosterhoutsedijk 88, ideeën verzamelen
Maandag 10 juli – deelnemers pitchen hun plannen tijdens Dromen & Verbinden in de Stadstuin


B hungry & get fed is een format van moderator Marlies Leupen.
Wat is de essentie van je wens, wat is de relevantie van jouw idee, wie heb je nodig om het te realiseren? Vanuit de ervaring dat feedback van anderen een belangrijke prikkel is om je eigen plan in beweging te krijgen, stimuleert B hungry & get fed kunstenaars, ondernemers en beleidsmakers om hun projectidee of ontwikkelingsvraag voor publiek te pitchen. Na de presentaties nodigt Marlies de zaal actief uit om mee te denken over commerciële verdienmodellen en creatieve oplossingsrichtingen. Dit leidt tot concrete tips, adviezen en energie waarmee de pitchers hun project of onderzoek daadwerkelijk een stap verder kunnen brengen.