AGENDA

Back to All Events

TERRA_STORY met studio Joachim-Morineau

Beleef de Nijmeegse rivierklei op een verrassende manier! Op deze bijzondere avond maak je kennis met het onderzoek van ontwerpduo Joachim-Morineau en dineer je op servies vervaardigd van lokale klei. Tijdens een vijf-gangen diner op servies vervaardigd van de Nijmeegse rivierklei presenteren Carla Joachim en Jordan Morineau hun onderzoek naar deze klei en laten je de producten waar mogelijk op deze avond gebruiken. Het diner wordt bereid door Eva Almagor, en is specifiek afgestemd op het servies van TERRA_TORY.

Datum | 20 november
Locatie | info volgt
Aanvang | 18.00 uur, tot uiterlijk 23.00 uur
Kaarten | volgen binnenkort

- We schuiven aan met een klein gezelschap van maximaal 15 gasten per keer.
- Het diner bestaan uit een vegetarisch vijfgangenmenu inclusief consumpties.
- Tijdens deze editie wordt Engels gesproken.
- TERRA_STORY is een samenwerking tussen Fabrikaat en De Bastei.

Earlier Event: November 4
expo | TERRA_TORY in De Bastei Nijmegen