AGENDA

Back to All Events

Festival De Oversteek @ Art Laboratory

FOS'18 opent zijn 10e editie met een bloemenregen bij Art Laboratory: liggend in het gras zie je tienduizenden bloemen langzaam omlaag dwarrelen, een onvergetelijke ervaring en uniek in de wereld. In de bijzondere badkamer van Art Lab treedt zangeres, songwriter en theatermaker Eva van Pelt op voor één enkele bezoeker per keer. Geen enkele uitvoering is hetzelfde.. Gewapend met zijn sampler en gitaar brengt Nyk de Vries in de woonkamer prozagedichten ten gehore: ultrakorte teksten van niet meer dan honderd woorden. En ga mee op Expeditie Noord: een interactieve performance-wandeling door Nijmegen-Noord. Door mee te gaan met de wandeling, maak je samen met de kunstenaar onderdeel uit van het kunstwerk. Voor de derde editie van Expeditie Noord ontwikkelen kunstenaars Maaike Jaspers en Pim Steinmann nieuw werk in het mini-atelier van Art Laboratory. Tijdens FOS'18 presenteren ze hun werk en nodigen ze je uit de omgeving met andere ogen te bekijken.

12 - 17 uur | meer info & tickets: www.festivaldeoversteek.nl | locatie bovenstaand programma: Art Laboratory (zie www.stichtingfabrikaat.nl/jouw-bezoek)