AGENDA

Back to All Events

Expeditie Noord | FOS'18 @ Art Laboratory

Ga mee op Expeditie Noord! Voor de derde editie van Expeditie Noord ontwikkelen kunstenaars Maaike Jaspers en Pim Steinmann samen nieuw werk in het mini-atelier van Art Laboratory. Maaike en Pim laten zich hiervoor inspireren door het dynamische rivierenlandschap van Nijmegen-Noord. Tijdens hun werkperiode gaan zij op expeditie, niet over land, maar op het water: in hun dobberende podcaststudio onderzoeken ze het leven op en rondom de Spiegelwaal. Samen met de mensen die zij onderweg ontmoeten brengen ze het gebied in kaart in beeld en geluid, en onderzoeken zij de toepassingen en manieren van waarnemen van het gebied. Het resultaat van deze ontdekkingstocht presenteren zij tijdens het festival in een installatie: op 2 september, tijdens Editie West, te beleven bij Art Laboratory. Kijk hier voor meer informatie.

Earlier Event: August 29
Soil Lab | brainstormsessie
Later Event: September 2
Festival De Oversteek @ Art Laboratory