Back to All Events

KAPKARAOKE


  • KAPKAR / SF-P7S 88 Oosterhoutsedijk Nijmegen, GE, 6663 KV Netherlands (map)

In deze tijd van individualisering en kelderende solidariteit brengt de KaraokeCompany karaoke als hèt recept voor creëren van verbinding! Als er één activiteit is waardoor statusonderscheid weggewerkt kan worden, dan is het wel zingen. En dat doen we allemaal; onder de douche, op weg naar de campus, je werk of in de kerk. Tijd dus voor een lekker potje samen blèren.

Of om de Socioloog des Vaderlands te quoten:
“Om ongelijkheid tegen te gaan moeten we gewoon vaker lekker gaan zingen met elkaar. Want als een potje karaoke het onderscheid tussen leeftijd, afkomst, titel, gender, en dies meer kan doen afkalven, dan zijn de consequenties voor de gehele samenleving bijzonder groot!”

KAPKARAOKE vindt plaats bij KAPKAR / SF-P7S. Let op! Kijk hier voor een goede routebeschrijving, want de navigatie van je telefoon stuurt je de verkeerde kant op.

gratis | inloop vanaf 20.00 uur | bar in de boerderij
 

Earlier Event: September 14
Talk Of The Town | Leonard van Munster
Later Event: September 23
KAPKAR / SF-P7S is open