Back to All Events

Kunstnacht


  • Stichting Fabrikaat 14H Waalbandijk Nijmegen, GE, 6541 Netherlands (map)

Muzikale performances in een mini-theater, wetenschappelijke experimenten in het donker, een Grote Kunstshow in de Schouwburg… Tijdens de Kunstnacht ontdek je culturele hotspots, bizarre performances, mooie expo’s en unieke feestjes op meer dan 20 locaties door de hele stad en het Honigcomplex. Stippel je eigen route uit, duik de nacht in en ga op zoek naar jouw pareltjes, unieke momenten en andere nachtbrakers!

Maak je eigen stop motion filmpje! Ga als filmmaker op het dak van Fabrikaat aan de slag en speel de ster in jouw eigen film. Laat je daarna verrassen door de prachtige korte animatiefilms van KloosterKino in het Kartonnen Huis.

Neem ook even een kijkje op ons Facebook evenement.

Koop hier uw tickets.

Earlier Event: September 14
Talk Of The Town | Leonard van Munster