Back to All Events

Diner Aan De Dijk

  • Stichting Fabrikaat/KAPKAR SF-P7S 88 Oosterhoutsedijk Nijmegen, GE, 6663 KV Netherlands (map)

Keramist Bram van Leeuwenstein & Donna Verheijden serveren een ambachtelijke maaltijd op een uniek porseleinen servies. Het diner zal worden opgediend op het sculpturaal servies van Bram, waardoor je het eten op een andere manier beleeft en wordt uitgenodigd om met elkaar in gesprek te gaan. 

"Een fantasiewereld geïnspireerd door architectuur en landschappen waarbij de bekers eruit zien als bergen en de amuses op kleine eilandjes komen te liggen. De witte borden met bomen en vogels worden gevuld met eten. Dit is wat het servies kleur geeft."

Na het diner is het mogelijk om aan te sluiten bij de lezing "Talk Of The Town", waarin Gijs Frieling met kunstenares Marjan Teeuwen in gesprek gaat over de veranderende stad.

Koop hier uw tickets. 

Earlier Event: August 25
KloosterKino in KAPKAR
Later Event: September 1
Talk Of The Town | Marjan Teeuwen