Back to All Events

Red Shoe Sessions in KAPKAR

Op 9 juli presenteert Red Shoe Sessions samen met Fabrikaat een concert van Parcours. Op deze bijzondere plek, een groene oase op steenworp afstand van Nijmegen, ben je welkom om het concert bij te wonen maar ook voor een kop koffie met een stukje taart.

Deze speciale editie is toegankelijk voor het bijna symbolische bedrag van 5 euro!

Parcours
Er zijn gedachten, die je een tijdje bezighouden en die je niet zomaar van je af wil zetten. Parcours verpakt zulke gedachten in songs. Misschien gaat het er daarbij helemaal niet om, tot een eenduidige oplossing te komen. Zolang vragen open blijven, is er ook de spanning tussen zekerheid en twijfel, nabijheid en afstand, gaan en blijven, die in de muziek van Parcours terug te vinden is: schemerende, open gitaarsounds, weidse akkoorden, tweestemmige zang, soms volle en soms zachte beats - samengebonden tot popliedjes.

Earlier Event: July 7
Three Bridges Tape Release Party