Back to All Events

B hungry & get fed

VOOR NIEUWSGIERIGE CREATIEF ONDERNEMERS

B hungry & get fed bestaat uit twee bijeenkomsten, waarin zowel professionals uit de creatieve sector als bijvoorbeeld beleidsmakers en projectontwikkelaars ideeën en mogelijkheden voor de tussentijd delen. Omdat we weten dat door verschillende partijen aan elkaar te verbinden de meest inspirerende en levendige plekken ontstaan, creëren we tijdens B hungry & get fed kansen om vernieuwende ideeën een stap verder richting realisatie te brengen en stilgevallen gebieden een impuls te geven voor verdere ontwikkeling.

De eerste bijeenkomst is geweest op 8 juni. Op 10 juli pitchen de deelnemers hun ideeën tijdens Dromen & Verbinden in de Stadstuin. Zie de link voor informatie over het evenement.

Blijf op de hoogte van ons zomerprogramma via Fabrikaat en KAPKAR / SF-P7S!

Earlier Event: July 9
Red Shoe Sessions in KAPKAR
Later Event: August 25
KloosterKino in KAPKAR / SF-P7S