Back to All Events

BouwLab Nijmegen: Expositie Janske Hombergen

Door te spelen met kleur en licht scheppen de installaties van Janske Hombergen nieuwe ruimte binnen een albestaande plek, in dit geval het mobiele expeditiestation MIR van kunstenaar Alphons ter Avest.

De MIR staat tot 23 september op BouwLab Nijmegen en functioneert daar als expositie- en ontmoetingsruimte. BouwLab geeft de komende maanden een actueel beeld van de ontwikkelingen die gaande zijn op het gebied van wonen, leven en stadmaken anno 2016. Elke laatste zondag van de maand exposeren in de MIR kunstenaars wiens werk een relatie heeft tot de stad.

Voor informatie en updates over het programma van BouwLab zie onze Facebookpagina: www.facebook.com/BouwLabNijmegen

Earlier Event: July 8
B hungry & get fed
Later Event: August 11
Talk Of The Town: Jelle Buma