Back to All Events

BouwLab Nijmegen: Expositie Rosa Helldorfer & Anouk Mastenbroek

Dit kunstenaarsduo gebruikt de uit de Tweede Wereldoorlog overgebleven betonnen roadblocks op de Lentse kade als aanknopingspunt voor hun werk. Het site-specific werk is alleen op deze dag te beleven bij het mobiele expeditiestation MIR van kunstenaar Alphons ter Avest.

De MIR staat tot 23 september op BouwLab Nijmegen en functioneert daar als expositie- en ontmoetingsruimte. BouwLab geeft de komende maanden een actueel beeld van de ontwikkelingen die gaande zijn op het gebied van wonen, leven en stadmaken anno 2016. Elke laatste zondag van de maand exposeren in de MIR kunstenaars wiens werk een relatie heeft tot de stad.

Earlier Event: June 4
Expeditie Nieuw Nijmegen
Later Event: July 2
Opening KAPKAR / SF-P7S