Back to All Events

Jelle Buma: Drum-perfomance

Dans mee op het ritme van de nieuwe stad! Zondag 29 mei geeft Jelle Buma een drum-performance met de nieuwe verlengde brug naast BouwLab als decor en klankkast. Kom je ook?

In de “drum’n’soundscapes” van Jelle Buma wisselen mens en machine van rol. Mechanische hartslag ritmes in een organisch landschap van onvolkomen electronica. Het resultaat: filmische tracks, schatplichtig aan genres als dubstep, industrial, ambient en jungle. In de drum-performance kiest Jelle Buma de nieuwe verlengde brug naast BouwLab Nijmegen als decor en klankkast, waardoor de stad en het razende verkeer als medespelers worden uitgedaagd.

Jelle speelt 3 x 20 minuten: 16.00, 18.00 en 20.00 uur.

www.jellebuma.com

 

Earlier Event: April 30
Feestelijke opening BouwLab Nijmegen
Later Event: June 4
Expeditie Nieuw Nijmegen