Back to All Events

Feestelijke opening BouwLab Nijmegen

BouwLab Nijmegen is een tijdelijk minidorp op de Lentse Warande aan de nieuwe Spiegelwaal met bijzondere objecten en tiny houses. Je kunt er verblijven, ontmoeten, in gesprek gaan, op expeditie gaan en je laten inspireren door het experiment.

Deel tijdens de opening van BouwLab jouw idee over de ideale woning en maak kans op een gratis overnachting met ontbijt in de Solid Family of het Waterlandhuisje (vanaf mei ook te huren via AirBnB). Deze en andere bijzondere objecten, zoals het zelfvoorzienend expeditiestation de MIR, een watertoren en de Mill-home zijn te bezoeken in aanwezigheid van de betreffende kunstenaars en architecten. Ook kun je je eigen bijzondere bouwwerk maken tijdens de 'lattedraal-workshops'.

Earlier Event: April 25
Plaatsing Solid Family op BouwLab
Later Event: May 29
Jelle Buma: Drum-perfomance