Back to All Events

Proeftuin-sessies: Maquette Bouwen

Fabrikaat daagt deelnemers uit die creatieve ideeën hebben over wat ze zouden willen doen in het Pioniersobject. Om ideeën vorm te geven nodigen we jullie uit om een maquette te bouwen, welke geplaatst wordt in het schaalmodel van het Pioniersobject. Dit schaalmodel staat op het dak van Fabrikaat.

De vraag die we stellen: “wat wil jij doen in het Pioniersobject in de Waalsprong?” 

Met deze maquettes wordt bekeken welke ideeën zich lenen om op ware grootte te realiseren in het Pioniersobject. Ook dit jaar houden we weer maandelijkse Proeftuin-sessies; momenten waarop je langs kunt komen bij Fabrikaat om jouw ideeën over het ideale wonen te delen en uit te werken in het schaalmodel van het Pioniersobject. 

Je kunt je hiervoor inschrijven via de website (max. 15 deelnemers per groep). 
Ook op de open zondagen van Fabrikaat kun je meer informatie krijgen en tevens vrij werken aan een maquette, of maquette materiaal meenemen voor thuis om de maquette vervolgens te plaatsen in het model. Deelname is gratis. 

Earlier Event: January 24
Fabrikaat = Open