Back to All Events

Fabrikaat op het Valkhoffestival. Hofbakens


Hofbakens is een project waarbij het festivallogo van het Valkhoffestival een ruimtelijke vertaling heeft gekregen. Bij de ingangen en op het festivalterrein worden verschillende objecten geplaatst die functioneren als herkenningspunten en als lichtbakens in het donker.

De Hofbakens zijn stapelbare elementen. Je kunt er een podium, uitkijkpost, zitmeubel, scheidingswand, onderkomen of ontmoetingsplek van bouwen. 

Hofbakens wordt tijdens Valkhof Festival 2015 gepresenteerd en zal in de komende jaren steeds verder uitbreiden. Het aantal bakens wordt steeds groter, zodat ook de sculpturen en bouwwerken kunnen groeien. Wij werken met Hofbakens aan de herkenbaarheid en identiteit van het Valkhoffestival waarbij de impact van de Hofbakens met de jaren groeit.

Earlier Event: May 23
Kunst@Honig: Slow Art
Later Event: September 6
Fabrikaat = Open