Back to All Events

Kaatje en de Zoektocht naar het Geheime Recept

Kruip samen met Kaatje in de huid van ontwerpers en geef betekenis aan achtergebleven kenmerken van de Honigfabriek!

Fabrikaat heeft voor de onderbouw van het primair onderwijs twee programma’s ontwikkeld: ‘Kaatje en de zoektocht naar het geheime recept’ voor de leeftijd 4-6 (groep 1 t/m 3) en ‘Sporen van Vroeger’ voor de leeftijd 7-10 (groep 4 t/m 6). De nadruk van deze educatieve programma’s ligt op het onderzoekend en ontwerpend leren. 

Via Cultuur en School Nijmegen kunnen basisscholen zich aanmelden voor beiden programma's. Voor meer informatie kunt u mailen naar info@StichtingFabrikaat.nl. Scholen en particulieren kunnen zich hier tevens direct aanmelden bij Fabrikaat. 

Vandaag zullen kinderen van de Martinus van Beekschool het programma 'Kaatje en de zoektocht naar het Geheime Recept' volgen. 

Earlier Event: November 18
Proeftuin Sessie: Maquette Bouwen
Later Event: November 22
Fabrikaat = Open