Back to All Events

Opening Fabrikaat #2; de Sluiertuin

3 oktober 2014: opening van Fabrikaat # 2;

de Sluiertuin.


Tegen de entreegevel van het Honigcomplex hebben gastkunstenaars Martijn Franssen, Dirk Oomen en Tom Boekema hun ontwerp voor een fabriekstuin gerealiseerd. De tuin laat zien hoe ook de natuur als pionier vormgeeft aan tijdelijk bestemmen van deze industriële plek in Nijmegen. In de sluiertuin kan je de komende 8 jaar beleven hoe gebouw, gebruiker en natuur elkaar ontmoeten door samen de nieuwe ruimte te benutten. 

Op vrijdag 3 oktober wordt de tuin in stijl geopend. Om 16:30 uur zal Kim van der Leest (jurylid stichting Fabrikaat) de tuin openen, waarna het tuinfeest kan beginnen. 

Earlier Event: September 28
Nijmeegse Kunstnacht 2014
Later Event: November 8
REload Festival - Gelderse Biennale