Back to All Events

Opening Fabrikaat #1

Vrijdag 11 juli is het zover: de officiële opening van het eerste kunstproject van Stichting Fabrikaat. Jeroen Bomers kreeg van onze commissie in februari groen licht om zijn ontwerp Out of the Box te realiseren. Sindsdien is hij aan de slag gegaan met honderden kartonnen dozen en balen oude koffiepads en experimenteerde onder andere met verbindingsmaterialen. Dankzij de hulp van vele vrijwilligers en de sponsoring van materialen door SITA Recycling en het Radboud UMC is het architectonische object nu voltooid.

Om dit te vieren nodigen wij u uit om vrijdag 11 juli om 20.00 als een van de eersten het gerealiseerde werk te komen bezichtigen. Daarna proosten we samen tijdens de borrel op een geslaagde start van Fabrikaat.

Earlier Event: June 1
Fabrikaatje