Back to All Events

Fabrikaatje

Bouw je eigen huis bij Fabrikaat!

Eerst neem je een kijkje in het kartonnen huis dat gebouwd wordt bij Fabrikaat, daarna ga je zelf aan de slag met kartonnen bouwstenen. Kruip in de huid van de kunstenaar en bouw je eigen kunsthuis! Alle kunsthuizen zullen uiteindelijk een kartonnen stad in het Honigcomplex vormen.

Ouders mogen uiteraard bij de workshop blijven, maar kunnen  ondertussen ook andere initiatieven op het Honigcomplex bezoeken, zoals bijvoorbeeld de Bazaar, koffie drinken bij First Things First en Blommers, de Beachfabriek bezoeken, of lekker lunchen bij restaurant de Meesterproef.

Aan de workshop kunnen maximaal 10 kinderen deelnemen. Om verzekerd te zijn van een plek, is inschrijving aan te raden door een mail te sturen naar: communicatiefabrikaat@gmail.com.

Leeftijd: vanaf 6 jaar
Datum: 1 juni, 12.30-14.00 &15.00-16.30
Kosten:  6,00 (incl. limonade & koek)

fabrikaatje.jpg
Earlier Event: May 23
Fabri-Doc: Manufactured Landscapes
Later Event: July 12
Opening Fabrikaat #1