Back to All Events

Nijmeegse Kunstnacht 2014


  • Honigcomplex 20 Waalbandijk Nijmegen, GE, 6541 AJ Netherlands (map)

Nijmeegse Kunstnacht 2014

Inventieve bouwstijl en inventieve korte films komen samen tijdens de Kunstnacht in Fabrikaat! Het kartonnen object van Jeroen Bomers heeft de vorm van een slakkenhuis en creëert een overgang van de monumentale industriële maatverhoudingen naar een intieme ruimte met uitzicht over de drukbevaren Waal. In de woonkamer van het slakkenhuis zie je korte films rondom het alledaagse en minder alledaagse leven in diverse soorten woningen. Boven in de zolderkamer kun je op bed genieten van een korte slaapkamerfilm. Zowel het kartonnen huis als Fabrikaat #1 als de films van Go Short zullen je een nieuwe blik op de werkelijkheid geven en zullen nog dagen in je hoofd nazingen.

Later Event: October 3
Opening Fabrikaat #2; de Sluiertuin