Back to All Events

Fabri-Doc: Manufactured Landscapes

  • Honigcomplex 20 Waalbandijk Nijmegen, GE, 6541 AJ Netherlands (map)

Film kijken bij Fabrikaat.

Op donderdag 22 mei zal de documentaire Manufactured Landscapes over het werk van de wereldwijd geprezen fotograaf Edward Burtynsky vertoond worden bij Fabrikaat. Het werk van Burtynsky staat bekend om zijn foto’s van manufactured landscapes: foto’s van fabrieken, mijnen, dammen. De documentaire volgt Burtynsky door China waar hij het bewijs laat zien van de invloed van de industrie op het landschap.

De avond zal ingeleid worden door Wilbert de Haan, medeoprichter van Nexit architecten. Nexit staat bekend om innovatieve en duurzame projecten, zoals bijvoorbeeld de Standing Garden aan de Bloemstraat in Arnhem.

Na afloop van de documentaire is er gelegenheid tot naborrelen. Wilt u zeker zijn van een plek? Aanmelden kan via onderstaand formulier, of stuur een mail naar infofabrikaat@gmail.com.

Tot dan!

Aanvang: 19.30
Kosten: €
7,50
Adres: Stichting Fabrikaat, Honigcomplex Waalbanddijk 22-24

Naam *
Naam
Earlier Event: May 11
Rondleiding Fabrikaat 11 mei
Later Event: June 1
Fabrikaatje