Back to All Events

Fabrikaatje

  • kinderworkshop fabrikaat # 1 waalbandijk 20-22 6541 AJ nijmegen (map)

Kinderworkshops bij Fabrikaat

Creëer je eigen kunstwoning bij Fabrikaat. Onder begeleiding van studenten van de Artez (Hogeschool voor de Kunsten) bouwen kinderen net als de gastkunstenaar van Fabrikaat huizen van karton.  Deze zelf gefabriceerde woningen groeien deze dag uit tot architectonische bouwwerken/ tijdelijke kartonnen steden in het Honigcomplex.  

Ouders mogen uiteraard bij de workshop blijven, maar kunnen ondertussen  ook andere initiatieven op het Honigcomplex bezoeken, zoals bijvoorbeeld de Bazaar (rommelmarkt) of restaurant de Meesterproef. 

 

Data: 13 en 30 april. Binnenkort worden de data voor de maand mei en juni bekend gemaakt. 

 

Later Event: May 11
Rondleiding Fabrikaat 11 mei