Back to All Events

REload Festival - Gelderse Biennale

REload Festival - Gelderse Biennale

Tijdens het openingsweekend van de Gelderse Biennale hebben wij Susanne Roos te gast in Fabrikaat #1!

De monoloog ‘Sinds het vallen’ gaat over de danseres Nena die na een herseninfarct opgesloten zit in haar eigen gedachten. Daar woedt een strijd met zichzelf en de wereld om haar heen. Want ze wil dansen, maar haar lijf werkt niet meer. Ze wil liefhebben, maar de liefde drijft steeds verder van haar af. En haar woorden blijven steken in haar mond. Lukt het Nena om los te breken en overeind te blijven in haar nieuwe leven? Deze integere monoloog, geschreven door Lucas De Waard, vertelt een hartverscheurend verhaal over acceptatie, liefde en weten wanneer je verloren hebt.

Zaterdag 8 November in Fabrikaat #1, het kartonnen huis.
21:00 - 21:30
&
22:15 - 22:45