agenda

Back to All Events

TERRA_STORY | aan tafel met Ekaterina Semenova

Beleef de Nijmeegse rivierklei op een verrassende manier! Op deze bijzondere avond maak je kennis met het onderzoek van ontwerper Ekaterina Semenova en dineer je op servies vervaardigd van lokale klei. We nemen een kijkje in het groeiende archief van Nijmeegse kleisoorten, ontwikkeld door Fabrikaat. In dit archief worden de eigenschappen van een 20-tal lokale kleisoorten met elkaar vergeleken. Billie van Katwijk vertelt je over haar onderzoek naar deze klei en laten je haar producten op deze avond gebruiken. Op een unieke locatie - achter de dijk aan de Spiegelwaal - schuif je aan voor een vijf-gangen diner, uitgeserveerd op servies vervaardigd van Nijmeegse rivierklei. Het diner wordt bereid door Eva Almagor, en is specifiek afgestemd op het servies van TERRA_TORY.

Datum | woensdag 3 juli
Locatie | Fabrikaat, Oosterhoutsedijk 88 in Nijmegen
Aanvang | 18.00 uur, tot uiterlijk 23.00 uur
Kaarten | INSCHRIJVEN NIET MEER MOGELIJK. DE VOLGENDE EDITIE, MET STUDIO JOACHIM-MORINEAU VINDT PLAATS IN NOVEMBER.

- We schuiven aan met een klein gezelschap van maximaal 15 gasten per keer.
- Het diner bestaan uit een vegetarisch vijfgangenmenu inclusief consumpties.
- Tijdens deze editie wordt Engels gesproken.
- TERRA_STORY is een samenwerking tussen Fabrikaat en De Bastei.

Over Ekaterina Semenova | Facebook-event 3 juli